L I V E

Next live stream will be in:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Scroll down for all our show and stream dates!

OVER UNTITLED, 2017

“Hello everybody, welcome!

This is a show, this is a party that could also be a political party.

We will present to you the past, the present and the future.

We’ve got some interesting guests, ‘cause it wouldn’t be a party without any.

And you’re the audience, but you’re also not the audience.

You’re our guests and therefore you are the party.

Grab a beer & sing along!”

Tune in bij Untitled, 2017. Theater en een tv-show ineen, een concert en een feestje, live op verschillende locaties door het land. De voorstelling is een eigentijdse interpretatie van TV Party, een ongescripte en ongestructureerde tv-show uit de jaren tachtig in New York. Als tegenhanger van de media en politiek van die tijd, nodigde de show kunstenaars en ondernemers uit die ruimte gaven aan elkaar en aan alles wat nog niet af was. Verwacht in onze versie performances, muzikale acts, live videobeelden, meeslepende verhalen, de terugkeer van jeugdhelden, een art race, community-drift en filosofische kaders. Een kakofonische en muzikale poging het onverenigbare te verenigen.

De tor van Nineties

Credits

Spel/muziek: Annelinde Bruijs, Lucas Kramer, Marius Mensink en Yannick Noomen | Regie: Anne Maike Mertens | Dramaturgie: Floor Houwink ten Cate | Vormgeving: Carmen Schabracq | Productie: Mara Aronson | Techniek: Marijn van Bussel, Tony Streefkerk en Sanne de Boer | Co- Productie: Paradiso Melkweg Productiehuis.

Ondersteund door Stadsschouwburg Amsterdam en WIHH. Met dank aan Fonds Podium Kunsten, het Fentener van Vlissingen Fonds, het Elise Mathilde Fonds en het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

KAARTEN

Kaarten kunt u via de kassa van het desbetreffende theater reserveren. Door op de gewenste locatie te klikken wordt u meteen doorgelinkt. Als er nog geen link is, dan is de kaartverkoop voor dat theater nog niet begonnen.

productielogos