Kaartjes kopen

Januari 2017

Untitled, 2017 gaat over drie weken in premiere: op 16 februari spelen we in Galerie Vriend van Bavink. Een heel vette locatie op de Geldersekade. Kaartjes kunnen inmiddels voor bijna alle speelplekken gekocht worden, De kaartjes voor de speeldagen in Amsterdam zijn hier te vinden.

De voorstelling is een eigentijdse interpretatie van de televisie show TV-party, een ongescripte en ongestructureerde tv show in de jaren tachtig in New York. De show werd gehost door Glenn O’Brien die toen nog relatief onbekende kunstenaars en ondernemers te gast had. Ze gaven ruimte aan elkaar, aan alles wat nog niet af was en niemand hoefde z’n zegje klaar te hebben, als tegenhanger van de media en de politiek in die tijd. En wij voelen hier een enorme overeenkomst met het nu!

In onze show zijn fictieve en non fictieve gasten van onze tijd te gast die middels speeches, acts, optredens en beschouwingen hun geluid laten horen. Een kakofonische poging het onverenigbare te verenigen. Tenminste dat pogen we. Wij hebben nog drie weken de tijd om in onze super vette repetitie – maar ook zonder centrale verwarming en enkel glas – locatie (Studio WIHH) op Prinseneiland door te werken.

Wie zien jullie graag op 1 van onze bijzondere speellocaties.