Naar Bukowski

Februari 2015

Na 6 weken repeteren bij Orkater betrokken we vanaf februari 2015 de Vondelbunker in het Vondelpark Amsterdam. Daar monteerde we de voorstelling in drie weken af. Zonder verwarming en met niet al te veel zonlicht hebben we dankzij een te gek team vam mensen een voorstelling neergezet die voor Charles Bukowski een liefdevolle theatrale tribute night verzorgd. Daarvoor danken we het productieteam van Paradiso Melkweg Productiehuis, Orkater, Saskia van der Kleij voor de kostuums, Rik van der Veen voor techniek, Floor Houwink ten Cate en Danae Bos voor de invulling van het randprogramma, alle vrijwillgers van de vondelbunker voor hun inzet, Stadsschouwburg Amsterdam voor de kaartverkoop, RBE voor de huur van de techniek, Fonds 21 en AFK voor de ondersteuning. Alle voorstellingen in Amsterdam zijn uitverkocht, wij houden jullie op de hoogte van de verdere speellijst.

Het hoogtepunt van de week was het bezoek van fotografe en persoonlijk goede vriendin van Charles Bukowski Joan Gannij (http://joangannij.com/)

‘You did not imitate him like just a violent boxer, gambler or a bad guy for woman, but you channeled him and really brought him in this special place’. Zij zal haar foto’s van Bukowski tentoonstellen in Theater Bellevue 18 en 19 september 2015.