We’re still cool!

Afgelopen week hebben we op het Flare Festival in Manchester gespeeld en het was een succes. Naar Bukowski was als slotvoorstelling geprogrammeerd en we hebben het festival mogen afsluiten met een knal. “With a bang” zoals ze daar tegen ons zeiden. Zonder soundchecktijd en een half uur prep tijd hebben we ons in het diepe gedoken, maar Reinout in het bijzonder. Reinout Scholten van Aschat heeft met bravoure de rol van Ludwig overgenomen, werd met de artiestenpas Reinohlt Stolte van Aschaf ontvangen, heeft geen technische doorloop mogen doen en liep op drie kwart van de voorstelling in totale paniek de hoofdstekker van al het geluid eruit. Daarna bleek dat paniek maar relatief is…. hij kreeg zoveel paniek dat hij helemaal kalm werd, de stekker terug stak, met een gesoigneerd pasje naar de microfoon liep en tegen het publiek zei: We’re still cool!

Which we are! Want ondanks dat dit een gestoorde zomer is voor Nineties met 4 lopende producties en de voorbereidingen voor Noir (oeps, verklapt), houden we nog steeds ons hoofd fier boven water.

Komen jullie kijken naar Untitled, 2017 op Welcome to the Village 22 juli? Of naar Alter Ego op de Parade? Of naar Autocue op Boulevard? Kijk gewoon maar op de agenda, dan zie je het allemaal voorbijkomen!

Zomerliefde van Nineties