Under Pressure

Het is September 2019 en we zijn begonnen met de repetities voor ons grote zaal debuut: Under Pressure, een co-productie tussen Nineties, Bog. en Het Zuidelijk Toneel. We proberen de pressure niet het repetitie lokaal in te nemen, en ons geheel ontvankelijk en open in dit mega thema te storten, maar zodra je probeert iets niet te doen, werkt dat natuurlijk tegen je en zit je de eerste dag al met klamme handjes.

In het team voor deze voorstelling zitten theatermakers Yannick Noomen, Anne Maike Mertens, Benjamin Moen, Sanne Vanderbruggen en Vincent Rietveld, te gast is toetsenist en componist Niels Broos (misschien jullie wel bekend van de voorstelling <em>Merkel</em>, maar dit keer is hij live on stage te zien), en ook onze vertrouwde vormgever Julian Mailwald is er bij, en natuurlijk zijn we blij met een heel tof technisch, productie, pr team van Het Zuidelijk Toneel!

We zien jullie graag op één van onze Proef-druk avonden in Amsterdam of Den Haag of in één van de elf grote zalen die we gaan bestieren.

De Pressure is on.

Let’s go!